Pris uden moms |  Pris med moms

Vores prisgaranti

Vi giver prisgaranti hos Stickerland på ordrer over 1000 kr., så hvis du kan finde noget tilsvarende billigere end hos os, giver vi dig yderligere 5% rabat.

Mangler du hjælp til grafikken?

 

Vektor tegning

redningskrans Standard ordrer er fremme indenfor mellem 5 og 6 hverdage. Dine varer bliver sendt med DHL og sendes som en forsikret pakke. Skriv til os på info@badgeland.dk hvis du gerne vil have et track and trace nummer.

 

Ren pudsning af eksisterende grafik

Express levering koster et 20%  gebyr af den samlede pris samt et gebyr. Når du benytter Express levering, har du dine ting indenfor 3-4 hverdage.

 

Lav gammel grafik om til vektor tegning

SuperExpress er vores hurtigste leveringsform. Her betaler du, ligesom i Express levering, et Express gebyr på 20% af den samlede pris. Derudover er forsendelsesomkostningerne en smule dyrere, da vi sender med TNT super express. Når du bestiller inden kl. 12:00, har du dine ting efter 24 timer.

 

Sociale medier

Kommuniker altid gerne med os via de normale medier som telefon og email, men vi er derudover også tilgængelig på de sociale medier. På Facebook, Instagram og YouTube kommer der ofte ny information om vores produkter. Klik her under på Facebook eller YouTube linket for at gå til vores sider på de sociale medier.

Meta Mark MD5 is an extra durable adhesive and high-quality polymeriskvinyl. This high-quality film, adhesive and liner, combined with Meta Mark's characteristic surface extraordinarily beautiful print. MD5 can be used on flat as well as curved surfaces such as cars, storefronts, signs and window graphics.

Lamination: Along with lamineringsfolien Meta Guard 700 is a 70 micron polymeric vinyloverlaminate, you get the finest stickers. With overfladelaminaten makes the stickers especially well suited for outdoor use. Laminating with Meta Guard 700 provides sticker much better resistance to abrasion and sunlight. Used together with the superior vinyl Meta Mark MD5, they form the perfect team unique prints with outstanding durability. Its special adhesive makes it easy to mount on if you just use a little water in a spreyflaske. Lamination adds sticker extra durability to the pressure, making it easier to keep clean and adds resistance to scratches sticker.

Historien om Klistermærker

Klistermærker er en normal del af dagligdagen for mange. Vi møder dem som reklamer, på skoler, kreationer og som dekorationer. De guider os i bussen, toget, på toilettet og på de fleste andre infoklistermærker, du sikkert slet ikke bemærker, faktisk er klistermærker. Du ser klistermærker som etiketter på osten, da du spiste morgenmad, den makeup I har på badeværelset, det rabat og prismærke der fik dig til at købe den nye skjorte. I ser dem hver dag anvendt rundt om jer på utallige sager. Men klistermærker har ikke altid været så almindelige, som de er i dag.  Man ved ikke ret meget om klistermærkets historie, men den information der er, har vi fundet til dig.


Historikere har dateret anvendelsen af klistermærker til anden halvdel af 1800 tallet, hvor europæiske sælgere begyndte at anvende dem. På markeder begyndte handlende at fange potentielle kunders opmærksomhed med farvestålende papirklistermærker på produkterne. Det er ABC Cigar uklart, om der var noget trykt på disse klistermærker - fx prisen, eller om der stod noget om produktet, man ville sælge.


I begyndelsen anvendte man en form for gummiblanding for at få klistermærkerne til at sidde fast på pakkerne. Det var specielt frugtsælgere, der var de første til at anvende disse farvede klistermærker, men snart kunne man også se klistermærker på cigarkasser, frugtkonserves og slikpakker.


Allerede ved slutningen af 1800 tallet var klistermærker, papiretiketter og labels et almindeligt syn i forsøget på at markedsføre de fleste produkter og tjenester.

Cigar æsker stablet I begyndelsen af 1900 tallet opfandt man typer af lim, der kunne påsmøres og som senere ville størkne. Etiketten kunne så senere bare fugtes og påsættes varen, der så igen ville størkne og sidde fast på varen. Dette gjorde det meget nemt at bruge disse nye klistermærker. De anvendes også på kufferter og bagage, når man skulle rejse langt, så kufferterne ikke blev væk. Disse rejselabels er blevet et ikonisk billede på gamle kufferter. Vi kender nok bedst denne type klistermærke i form af det gamle frimærke og glansbilleder, men denne type klistermærke er hastigt ved at uddø og dens plads på produkter nu overtaget af mere moderne former for lim.

Det var R. Stanton Avery som først begyndte at markedsføre selvhæftende etiketter eller klistermærker, hvor bagsiden først skulle pilles af – den type vi kender så godt i dag. The Avery Company er stadig en af verdens største producenter af klistermærker og etiketter.

Selvom klistermærker hyppigst er blevet anvendt af firmaer, så har den personlige anvendelse af klistermærker taget fart. Klistermærker til børn med motiver af dyremotiver fra gården, kjoler, cirkus klovne, hunde og katte, biler og tog blev meget populære i 30erne – dem kender de fleste stadig som glasbilleder. Klistermærker på ark, som kunne klistre hvis bagsiden blev gjort våd, kunne skabe en fantasiverden på væggen, skabet eller hvor end de blev påklistret. Der findes stadig et sort marked for glasbilleder, der fortsat er populære hos børn og samlere.  

Klistermærker på kofangeren på biler blev populært lige før anden verdenskrig. De første ”bumper stickers”, som de også kaldes, blev produceret i Kansas City og anvendes i markedsføringen af turistattraktioner tidligt i 40erne. Ansatte gik rundt på parkeringspladser, og påsatte et klistermærke som sagde ”See Rock City” på alle bilerne, uanset om ejeren af bilen ville det eller ej.

Brugen af klistermærker er siden den tid eksploderet, og har mange steder erstattet f.eks. skilte og tidligere typer af produkt mærkning. Test dig selv af. Hvor mange klistermærker kan du få øje på i løbet af bare én enkelt dag?

 

Metallic klistermærker

Vi kan også lave metallic klistermærker.

Forskellige bagside limtyper

Vi laver klistermærker med mange forskellige typer lim. Heriblandt typer der kan påsættes i minusgrader, eller klistermærker der kan holde til høje varmegrader. Men vi laver desværre kun disse typer på ruller, så de er kun tilgængelige ved over 10.000 stk.

Flere muligheder

Vi kan også lave etikette bøger, etikette pjecer, klistermærker med lim på dele af bagsiden, klistermærker med skåret bagside, klistermærker med tryk på bagsiden og meget meget mere. Ring til os og hør om dine mange muligheder.