Pris uden moms |  Pris med moms

Om Stickerland

Hvem er Stickerland?

Mand der giver en tommel op

Stickerland er et skandinavisk reklameartikelfirma og en del af Reklameland. Reklameland driver Badgeland, Stickerland og Magnetland. Vi er aktive og driver lokale virksomheder i 4 forskellige lande, nemlig Sverige, Danmark, Norge og England. Vi har pt. 10 ansatte og omsætter årligt for et tocifret millionbeløb i koncernen.

Vi har en daglig produktionskapacitet på 100.000 klistermærker i forskellige størrelser. Hvis du har brug for 10.000stk, kan vi levere dette inden for et par dage. Det, der tager tid, er normalt fragt, men hvis du har travlt, så kan vi altid finde ud af noget.

Husk, at vi kan tilbyde markant bedre priser, hvis du har tid til at vente lidt længere med dine produkter. Nogle gange kan vi endda give dig en bedre pris end vores listepriser.

Hvis du har brug for mere end 10.000 klistermærker med samme design, kan vi også tilbyde at udskrive dine klistermærker i offset med Pantonefarver. Print med Pantonefarver, i stedet for vores normale 4-farve digitale print (CMYK), koster lidt mere og tager ca. 1-2 uger længere tid i produktionen. Hvis du har brug for inspiration, kan du bare klikke her og gå til vores inspirationsside.

Vi sælger meget mere end klistermærker. Nogle af de produkter, vi sælger mest af, er domede/ 3D-klistermærker og midlertidige tatoveringer, her har vi nogle af Danmarks mest konkurrencedygtige priser.

Vi kan også tilbyde, at vi pakker dine produkter i henhold til dine instruktioner, eller måske monterer dem i klar-til-brug emballage.

Uanset hvad du har brug for, så kan vi normalt finde en god løsning, der passer til både dit budget og dine ønsker.

Ring til os, så taler vi om, hvad du har brug for, og hvad vi kan gøre.

 

Gør som nogle af Danmarks største virksomheder - Køb dine klistermærker, tatoveringer og gulvklistermærker hos Stickerland.

 

Nedenfor kan du se nogen af vores skønne kunder:

Vores kunder