Pris uden moms |  Pris med moms

Stickerland CSR

FNs 17 verdensmål Hos Stickerland går vi meget op i vores aftryk uanset om det er vores sociale eller vores miljømæssige aftryk vi sætter her i verden. Vi forsøger at pleje vores personale så godt vi kan. Vi er lige flyttet ind i nye store lokaler med masser af plads til vores medarbejdere. Vi har også lagt vægt på at ting som hævesænkeborde, ergonomiske mus, stole og ståmåtter er af bedste kvalitet.

Vi har et åbent kontorlandskab med helt specielle lydissolering i loftet som du kun finder i Sidney Operahouse og så på vores adresse på teglbækvej - noget med en vennetjeneste under byggeriet tilbage i 90'erne.

Vi tager også vores ansvar alvorligt indenfor udlæringen af elever. Derfor vil man fremover altid kunne finde en elev under uddannelse hos Badgeland, ligesom vores personale løbende vil få efteruddannelse indenfor deres felt.

Lokalerne i Hasselager er nu udstyret med solceller på hele den ene bygning der producere mere strøm end 5 normale husstande bruger om året. Denne strøm går blandt andet til vores klimapumper der giver varme om vinteren og en kølig brise om sommeren.

Vi tager ansvar og har PT 2 flygtninge ansat den ene er allerede overgået fra løntilskud til almindelig fuldtids arbejde.

De produkter som vi ikke selv laver inhouse laver vi på fabrikker hvor vi ved at de tager vare på deres medarbejdere på samme måde som vi selv gør.

Vi er også tiltrådt "Grafisk CSR-kodeks" som er vores branche der i fællesskab prøver at lave et kodex som alle medlemmer arbejder for at overholde og udvikle. Udviklet af Grafisk arbejdsgiverforening.

  1. Vi støtter og respekterer beskyttelsen af internationalt erklærede menneskerettigheder.
  2. Vi krænker ikke menneskerettigheder.
  3. Vi opretholder foreningsfriheden og anerkender effektivt retten til kollektiv forhandling.
  4. Vi støtter udryddelse af alle former for tvangsarbejde.
  5. Vi støtter afskaffelse af børnearbejde.
  6. Vi afskaffer diskrimination i relation til arbejds- og ansættelsesforhold.
  7. Vi har en forsigtighedstilgang til miljømæssige udfordringer.
  8. Vi er med til at fremme en større miljømæssig ansvarlighed.
  9. Vi opfordrer til udvikling og spredning af miljøvenlige teknologier.
  10. Vi modarbejder alle former for korruption, herunder afpresning og bestikkelse.

Vi prøver også at give tilbage til både vores lokalmiljø men også til de frivillige som driver Danmark. Du kan se vores omfangsrige sponsorliste her: Sponsorliste

Du kan læse mere om vores miljø CSR her: Klimafodspor

CSR mindmap