Pris uden moms |  Pris med moms

Stickerland og miljøet

3 Solcelle paneler

Vi gør, hvad vi kan for at gøre for at passe på miljøet, for vi har alle et ansvar i at passe på vores planet. Vi har som virksomhed fokus på gode solide produkter med lang levetid, og vi er påpasselige med at genbruge de ressourcer, som vi kan. Vi har selvfølgelig pap og papir genbrugs container, og som noget nyt har vi i 2018 fået lagt solpaneler på vores fabriksbygning, så vi på den måde reducerer vores forbrug af konventionel strøm lavet på blandt andet kulkraft. Vores solpaneler dækker stort set hele vores strømforbrug i perioder med meget sol. Dette svarer til en produktion på 25 kWh, når solen står højest -  eller med andre ord ligeså meget strøm som 5 normal husstande forbruger. 

Hos Stickerland er vi forsigtige med at kalde nogle produkter mere grønne end andre, da det bestemt ikke er et nemt regnestykke. Råvarer har det nemlig med at rejse kloden rundt mange gange, før de ender som de produkter, du ender med at købe. Vi gør, hvad vi kan, for at de varer, du køber, har en så kort rejse som muligt.  

Tænk over miljøet

Vi støtter en verdensomspændende CO2 beskatning, som også nogle af verdens ledende økonomer gør. En CO2 beskatning ville gøre det klart, via prisen på de forskellige produkter, hvor stort et aftryk de forskellige ting har haft på klimaet, og det ville blive billigere for dig at købe de mest miljøvenlige produkter. 

Vi anbefaler altid kvalitet

Indtil varerne på verdensplan bliver mere klimagennemskuelige, anbefaler vi, at du som forbruger tænker over kvaliteten af varerne. Et produkt, som på den korte bane er bedre for miljøet, kan jo nemt ende med at være det dårligste, hvis du medtænker, hvor god kvalitet, og dermed den tidsmæssige anvendelighed, som produktet har. Køber du et godt kvalitets klistermærke har den på den korte bane et højere klimafodaftryk end f.eks. et papirklistermærke har. Men hvis det gode kvalitets klistermærke holder i op mod 10 år, mens papirklistermærket hurtigt smides ud efter et par dage, så er sagen en helt anden. 

Hos Stickerland anbefaler vi altid kvalitet - Den har det nemlig med at vinde i længden og vil i det lange løb sætte mindre klima fodspor. 

Læs mere om CO2 afgift her: https://www.carbontax.org/

badge med genbrugs print

Åben papkasse

Vi genbruger "grimme" kasser

Vi genbruger så meget pap vi kan. Det gør vi, da de kasser, som bruges til tunge ting, er dobbelt eller tredobbelt lags kasser. Denne type papkasser kræver en masse energi at producere, så vi kan spare planeten for en masse unødvendigt ressource spild ved bare at bruge de store papkasser en enkelt gang mere. Læs mere hvorfor miljøvenlig emballage er vigtigt 

Vindstød logo

NYHED: Vi får strøm fra Elselskabet Vindstød. Så ud over vores egen produktion fra vores Solceller supplerer vi med strøm fra danske vindmøller