Pris uden moms |  Pris med moms

Er du forhandler?

Vi klipper prisen over Ud over at sælge til slutkunder, så har vi over 10 års erfaring i at sælge til videreforhandlere. Hvis du har lyst til at forhandle nogle af vores mange produkter, så håber vi, at du vil søge om at blive videreforhandler. Herunder lister vi nogle af de fordele, du har som videreforhandler hos Stickerland.

Dine fordele

Du kan få rabat på store dele af vores produktsortiment, men nogle produkter er der dog mindre rabat på. Produkter som die cut klistermærker, klistermærker på rulle, og store oplag af klistermærker kan vi give højere rabat på. Vores online prisberegner har allerede en rabat struktur i sig, men kontakt os for at høre om der er mulighed for yderligere rabat på listepriserne. På små oplag er konkurrencen så høj, at vi ikke med vores høje service kan give ret meget i rabat, men vi tror på, at du alene på vores høje service vil se det som værdifuldt at samarbejde med os.

Neutral forsendelse

Vi har mulighed for at sende neutralt med PostNord direkte til jeres kunde med jer som afsender. NOTE: Dette kan dog i nogle tilfælde forlænge produktionstiden med 1-2 hverdage. 

Vi sender i neutral emballage uden logo, samt uden faktura, som ellers medsendes som standard. Ønsker I, at ordren sendes med f.eks. jeres logotape, så kan I sende det til os, og vi påfører det pakkerne i den udstrækning, som det er muligt. Hvis det ikke er muligt, så anvendes neutral tape.

Ønsker du at sende neutralt fra vores adresse via kurér, så skal du selv stå for booking af det. Husk at det skal aftales med os på forhånd, og afhentning skal ske indenfor vores åbningstid, som er 8.30-16.30.

Krav

I skal være en type virksomhed som har et stort videresalg af den type produkter, som vi tilbyder.
I de tilfælde, hvor der findes skabeloner, så skal disse anvendes. Derudover, så skal der på klistermærker sættes en skærelinje i vektor. Denne skal være tydeligt mærkes skærelinje eller cutpath.
Bestillinger afgives via webshoppen eller per mail.

Alle tilbud er gældende i 30 dage.

Ansøg om at blive videreforhandler.
Send en mail tilt: info@stickerland.dk