Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Die cut klistermærker egen størrelse CMYK

Et af de mest populære typer klistermærker. God til at dele ud da klistermærket er skåret ud enkeltvis og står helt skarpt. Die cut vælges oftest til uddelinger, messer, goodiebags mm. 

For at sikre den bedste kvalitet og skarphed, bedes du venligst uploade din fil i vektorformat (SVG, EPS, PDF eller AI) og sørge for, at eventuel tekst er outlinet.

Dette vil hjælpe med at bevare detaljerne og sikre, at dit design ser skarpt ud i enhver størrelse.

Skriv antallet af die cut klistermærker som du ønsker. Husk det er billigere jo flere du tager

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Die cut klistermærker egen størrelse CMYK

Her finder du vores diecut klistermærker, som man kan bestille fra ét styk. Vi anbefaler dog at bestille flere, da man får markant mere for prisen.

Diecut klistermærker er klistermærker, hvor vi skærer hele vejen gennem klistermærket og bagpapiret. Det er et fantastisk strøprodukt og egner sig også rigtig godt til salg af enkeltstyks klistermærker. De egner sig godt til webshoppen og ser godt ud på disken.

Standard og specialform diecut

Du kan få dit diecut klistermærke i nøjagtigt den størrelse, du ønsker, og også i din egen form. Der er frit valg på alle hylder: rund, oval, firkantet, og specialformer. Ved specialformer skal du selv sætte en skærelinje i vektor, som skal inkluderes i din fil. Kan du ikke selv, så kan vi også hjælpe dig med det grafiske arbejde for et tillæg til prisen.

Vi fremstiller klistermærker fra 15 mm og fremefter, men det er vigtigt at huske, at fremstilling af klistermærker har en fejlmargin på ca. 0,5 mm, så på små klistermærker er det vigtigt at give plads ved kanten af klistermærket. Vi anbefaler, at der er minimum 2-3mm ind til tekst og vigtige designelementer.

Indendørs og udendørs brug

Til normal brug af klistermærker og mærkater indendørs er PP-standardklistermærker normalt gode. Hvis dit klistermærke befinder sig på et sted der udsættes for slid, stærk lyspåvirkning, eller vind og vejr gennem flere år, så skal de lamineres. Vi anbefaler, at du vælger PVC vinyl ekstra holdbar + laminering.

Gennemsnitlig udendørs levetid:

Standard PP op til 1 år
Ekstra holdbar PVC-vinyl med laminering 5-7 år

PP diecut fås med slids i bagpapiret og uden laminering. PVC vinyl fås kun med laminering, men ikke med slids i bagpapiret.

Produkt info

  • Klistermærker med dit motiv
  • Vælg selv størrelse
  • Vi giver mængderabat

Prisliste uden moms