Pris uden moms |  Pris med moms

Vores klistermærke produkter

På stickerland finder du nu mange forskellige klistermærke relaterede produkter. Vi laver almindelige vinylklistermærker, metalic klistermærker, papirklistermærker, klistermærker til industrien, Domede 3D klistermærker, klistermærker til fødevare, etiketter til øl og spiritus og produkter som chokolade og krydderier. Vi laver airstickers, som er genanvendelige klistermærker, der benytter sig af nanoteknologi, vi laver pakketape, midlertidige tatoveringer, foliemagneter og meget mere. Fælles for tingene er, at de har afsæt i ting, der klistrer.

Kært barn har mange navne. For at gøre det nemt for ukyndige har vi lavet nemme kategorier til vores standard digitale vinyl klistermærker, der egner sig godt til de små oplag, men vi kan lave meget andet, end det vi har på hjemmesiden. Mange klistermærkeopgaver i større oplag er nemlig så specielle, at det næsten ikke kan forklares på en hjemmeside. Vi har ved større produktioner (over 10.000 stk.) over 50 forskellige slags lim, 100 forskellige folier, og materialer og tilpasningsgraden er enorm. Men klistermærker / etiketter / labels kan man dele op i 2 forskellige hovedtyper:

Klistermærker trykt Digitalt og klistermærker trykt Offset. dette kaldes også i trykkersprog Serigrafi.

 

Digitale produkter:

almindelige klistermærker Gå til vores metallic klistermærker neon klistermærker
 Almindelige klistermærker  Metallic klistermærker Neon klistermærker
Klistermærker med tryk på limsiden Domede klistermærker Aluminium klistermærker
Tryk på limsiden Domede klistermæker Aluminium klistermærker
Transparente klistermærker Midlertidige tatoveringer Papir klistermærker
Transparente klistermærker Midlertidige tatoveringer Papir klistermærker

 

 

 

Offset produkter:

Klistermærker på rulle Klistermærker til fødevarer Papirklistermærker på rulle
Klistermærker på rulle  Klistermærker til fødevare Papirklistermærker på rulle
Domede klistermærker PANTONE ikke-permanente Klistermærker Kontur folie labels
Domede klistermærker PANTONE Klistemærker ikke permanent Kontur folie labels
Bock Øl etiketter Vin etiketter Frost klistermærker
Øl etiketter Vin etiketter Frost klistermærker

 

 

 

 

Forskellen mellem Digital tryk og Offset tryk

 

Digital tryk – Motivet trykkes her direkte på vinyl med brug af laser og enten positive eller negative statiske ladninger. Ved digitale tryk er der ikke brug for kliche printplader, og alverdens motiver kan let overføres til vinylruller nemt og effektivt. Derefter ruller man rullen tilbage og kører den igennem printeren igen, der nu skærer klistermærkerne ud. Det der også hedder en plotter. Hvis du nu ønsker at få klistermærkerne til at holde længere, kan man dertil laminere klistermærket, hvor en ekstra film bliver lagt ovenpå klistermærket, før det skæres ud. Ved vores digitale tryk er max bredden 1,40 meter, og længden på rullen er max 50 meter.

 

Digital tryk på vinyl


 

Offset tryk – Betyder at motivet er overført, eller ”offset” på engelsk, fra en plade til en gummi kliche og derefter ned på klistermærket, der hvor farven blev overført til gummi klichen. Dette kan enten ske i 4 farver CMYK eller i en kombination af Pantone (spot) farver. Vi laver printpladen ved brug af computerteknologi, hvor vi deler alle farver, ud over den farve som bruges fra selve klistermærkets farve, op, og laver en kliche for hver farve, der skal bruges i trykket. Hvis der f.eks. trykkes på et hvidt klistermærke, og det færdige produkt skal være sort og hvidt, skal der kun sættes én farve kliche op, da vi her kan bruge den hvide farve fra materialet – lignende med guld folier. Hvis der trykkes i 3 forskellige Pantone farver i offset, laves der derfor 3 printplader. Da det tager en del opsætning, før man kan printe, er offset tryk af klistermærker bedst egnet til større mængder, da det næsten koster det samme for os at lave ét styk, som at lave 10.000 stk.

Print af offset tryk

 

DIGITAL (CMYK) klistermærker tryk

 

3Y vinyl. Almindelig hvid 2-3 års standard vinyl. Egnet for de fleste inden- og udendørs opgaver. Vi benytter kun det bedste vinyl. Dette er vores standard vinyl, og kan sagtens holde både inden- og udendørs. Du kan få den i både gloss eller mat overflade. Hvis det skal have lidt længere levetid, eller skal beskyttes mod smuds, så kan du med fordel få dine klistermærker lamineret.

Digital tryk af klistermærker

 

  • Standard vinyl klistermærker. Disse laver vi på en digital Epson printer og plotter. Det at de trykkes digitalt gør, at vi ikke har et minimums antal på denne printer. Trykket laves i CMYK, og du kan derfor vælge alle regnbuens farver at trykke med uden at det påvirker prisen. På denne maskine kan vi trykke på forskellige typer vinyl, og du kan derfor som udgangspunkt vælge imellem de to standard typer 3Y og 5Y vinyl. Y’et står for år den kan holde udendørs. Disse to standard vinyltyper laves både i en gloss og en mat version, og du kan uden merpris vælge imellem disse to typer. 3Y og 5Y vinyl kan derudover lamineres. Dette er en klar folie, der bliver lagt ovenpå den allerede trykte vinyl. Dette gør klistermærkerne ikke bare meget mere modstandsdygtige overfor slid og smuds, men øger desuden klistermærkets livetid i direkte sollys betragteligt.
  • Special vinyl klistermærker laver vi også på vores 2 Epson printere og plottere. Det er egentlig bare en speciel type vinyl, som i stedet for at være hvid enten er transparent, sølv, guld, metallic, aluminiums lignende, neon farvet eller selvlysende.  Vi tilføjer hele tiden nye vinyler til vores lager, så selv om vi ikke har det online, kan vi lave næsten alle typer klistermærker.
  • Papir klistermærker kan vi lave på vores mindre laserprintere. De trykkes på forud stansede A4 ark og trykkes med en almindelig laserprinter. Det gør, at vi kan sælge disse klistermærker endnu billigere. De er ubehandlede og egner sig derfor ikke til udendørs brug, men er supergode som billige labels trykt i klistermærke kvalitet.

Tryk af Standard vinyl klistermærker

Vinyl ruller til tryk af klistermærker

 

Laminering: Laminering tilføjer klistermærket ekstra holdbarhed til trykket, gør det nemmere at holde rent samt tilføjer modstandsdygtighed overfor ridser i klistermærket.

5Y vinyl. 5Y står for 5 års vinyl. Denne type har en lidt længere levetid, specielt udendørs og i direkte sollys. Denne type har vi ligeledes både i en gloss og en mat variant. Hvis du laminerer vores 5Y variant, holder den op til 9 år udenfor i direkte sollys.

Meta Mark MD5 is an extra durable adhesive and high-quality polymeriskvinyl. This high-quality film, adhesive and liner, combined with Meta Mark's characteristic surface extraordinarily beautiful print. MD5 can be used on flat as well as curved surfaces such as cars, storefronts, signs and window graphics.

Lamination: Along with lamineringsfolien Meta Guard 700 is a 70 micron polymeric vinyloverlaminate, you get the finest stickers. With overfladelaminaten makes the stickers especially well suited for outdoor use. Laminating with Meta Guard 700 provides sticker much better resistance to abrasion and sunlight. Used together with the superior vinyl Meta Mark MD5, they form the perfect team unique prints with outstanding durability. Its special adhesive makes it easy to mount on if you just use a little water in a spreyflaske. Lamination adds sticker extra durability to the pressure, making it easier to keep clean and adds resistance to scratches sticker.

 

 

Offset tryk af klistermærker

 

Klistermærker trykt på rulle laver vi ud fra én kliche per farve, og processen er derfor en gammeldages offset kvalitet. Her kan vi printe i PANTONE farver, og vi kan også ligge folier ind i klistermærkerne. Da klistermærket er sat op med klicher, skal vi vide hvor man Øl mærkat ge farver, der er i jeres motiv, og da hele opstartsprocessen er så tidskrævende, kan det ikke betale sig at lave klistermærker på rulle under 10.000 stk. Dette er selvfølgelig en tommelfingerregel, og ved meget store klistermærker kan det helt sikkert betale sig at lave fra 5000 stk. Men hvis du skal have mange klistermærker, er det helt sikkert denne type, du skal have, da de er meget billige i store oplag. Disse kan igen deles op i forskellige typer, alt efter om det er PP (Polypropylen), PE (polyethylen) eller Papir klistermærker/Labels, du skal have lavet. Vores klistermærker på rulle bruges til mange forskellige ting. F.eks. som øl etiketter, fødevarelabels, produkt klistermærker, lukkemærker og selvfølgelig som almindelige klistermærker. Hvert materiale har dets helt unikke evner og fordele, så fortæl os hvad du skal bruge dem til, og vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige type klistermærker på rulle. Du skal også tænke på, om du vil have permanente eller ikke permanent lim på dine klistermærker på rulle, men vores almindelige vinyl klistermærker har vi kun i med permanent lim

 

Labels til øl og vin. Hvis du skal have lavet et private label mærke til en vinserie, et ølmærke eller tilsvarende produkt, kan vi lave superflotte labels til dig på rulle. Vi har mange forskellige typer papir og folier, som vi kan inkorpore i dit design for at få den helt rette eksklusive følelse, som du ønsker, dit produkt skal udståle. Vi kan også lave kontur og hævede bogstaver/design i dine labels, så den får den helt rigtige struktur. Labels er et rulleprodukt og kliche produkt, og minimumsbestillingen er 10.000 labels og 20.000 på folie labels. Vi har selvfølgelig de fleste metalfolier, papir typer samt limtyper. Vi har også den nødvendige sikkerhed og ret at lave danske pantmærker.

Etiket til fødevarer

 

Labels til fødevare og frostvare. Vi har mange forskellige typer papir, PE, PP, folier og limtyper. Fødevarelabels er et rulleprodukt og kliche produkt, og minimumsbestillingen er 10.000 labels og 20.000 på folie labels. Vi har selvfølgelig de fleste metallic folier, papir typer samt limtyper. Som sagt kan vi også lave frostlabels, der kan påsættes og limer i minusgrader.

 

Færdige klistermærker med tryk. Vi har en masse forskellige færdigtrykte klistermærker som f.eks. smiley klistermærker, advarselsskilte, pakkemærker, lukkemærker, made in Denmark og mange flere. Vi har endnu ikke alle vores klistermærker online, men vi arbejder på det.

Tilbehør til whiteboard tavler. Du finder bl.a. whiteboard linje tape.

 

Tryk af klistermærker

Ruller med vinyl til tryk af klistermærker

 

Klistermærker der trykkes

 

Lamination: Along with lamineringsfolien Meta Guard 700 is a 70 micron polymeric vinyloverlaminate, you get the finest stickers. With overfladelaminaten makes the stickers especially well suited for outdoor use. Laminating with Meta Guard 700 provides sticker much better resistance to abrasion and sunlight. Used together with the superior vinyl Meta Mark MD5, they form the perfect team unique prints with outstanding durability. Its special adhesive makes it easy to mount on if you just use a little water in a spreyflaske. Lamination adds sticker extra durability to the pressure, making it easier to keep clean and adds resistance to scratches sticker.

Lav dine egne midlertidige tatoveringer - Sjove reklamer

 

Vandtatoveringer laver vi masser af. Det er en nem, sjov og billig måde at promovere din virksomhed, organisation, dit arrangement eller parti på. Vi har over 10 forskellige størrelser, og du kan tilmed få din virksomheds navn og tekst på bagsiden sammen med den obligatoriske brugsvejledning og indholdsfortegnelse. De er godkendte til brug på huden, og farverne er lavet af soja. Midlertidige tatoveringer har mange navne heriblandt vandtatoveringer, engangs tatoveringer, papir tatoveringer, fake tattoos, falske tatoveringer, tyggegymmi tatoveringer og mange flere, men det er alt sammen samme klassiske produkt nemlig en kortvarig tatovering.

 

Midlertidig tatovering med hjerte Midlertidig tatovering med logo tryk Vand tatovering på huden barn med midlertidig tatovering
Flotte soja farver Sjov firma reklame Holder op til 5 dage Nemme at påsætte

 

Tatoveringer fra Stickerland.dk indeholder følgende: Acrylates Copolymer, Petrolatum, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Linseed Oil (Linum Usitatissimum), Soybean Oil (Glycine Soja), Polyethylene Terephthalate, Petroleum Distillates, Cerium Carboxylate, Manganese 2-Ethylhexanoate. De kan også indeholde (alt efter farven): Black 2 (Cl 77266), Blue 1 (Cl 42090), Yellow 5 (CI19140), Yellow 6 (CI 15985), Red 7 (Cl 15850:1) og Titanium Dioxide (CI 77891).

 

Barn i kjole med midlertidig tatovering

 

 

 

 

Standard klistermærker

Klistermærker med Volvo logo

Vores almindelige klistermærker er digitalt trykte CMYK klistermærker. Det betyder at vi kan lave små oplæg uden den store startomkostning, som man har ved offsettryk. Vi kan bl.a. også lave vores standard klistermærker i guld, sølv, mat guld, mat sølv, metallic flake, neon, selvlysende og aluminiums lignende klistermærker.

Klistermærker på rulle

Klistermærker på rulle Ved større ordrer (over10.000 stk.) har vi mulighed for at lave dine klistermærker på rulle. Klistermærker på rulle kan vi lave i mange forskellige materialer, men mest solgt er PP og PE klistermærker. Vi trykker selvølgelig også i Pantone faver. Vi laver en kliche per farve, men den har vi regnet ind i den stykpris, vi oplyser dig.

Klistermærker med folietryk

Vinetiket med folietryk

Vi kan også lave etiketter med kontur eller konveks motiv elementer eller tekst. Vi kan indlægge metal folier eller bruge specielle typer papir, der giver helt specielle effekter. Vi har utallige former for lim, og kan selvfølgelig larkere eller laminere etiketten. Vi kan også lave banderoler eller dobbeltetiketter eller klistermærker. Disse kan f.eks. bruges til at forklare yderligere om produktet, informere om en konkurrence eller lokke kunden ind på en Facebook side.

Inspiration til brug af klistermærker

Fødevarer med etiketter