Pris uden moms |  Pris med moms

Har du brug for rigtigt mange klistermærker?

Hvad er mange klistermærker?

Det er selvfølgelig et godt spørgsmål, som kommer an på, hvem man er. Hvis man er privatperson, så er 500 klistermærker jo mange klistermærker, men for en industrivirksomhed, der skal have klistermærker til et produkt, ja så er 500 stk. jo ikke engang nok til at køre maskinen i et par minutter.

Hvis man deler klistermærkerne op i hvilken fremstillingsform, der bedst kan betale sig at anvende, bliver det en smule nemmere.

Hvis man skal lave under 10.000 stk., så er digitalt printede klistermærker billigst at lave. Disse printes på vinyl, der kan være forskellige farver eller f.eks. metallic, hvor printeren printer farver ovenpå. Herefter skæres de ud af plotteren, som er en skarp nål, som typisk også sidder i printeren. Herefter kan de lamineres.

Skal man bruge over 10.000 stk. klistermærker, så kan det som tommelfingerregel bedst betale sig at trykke dem offset på en stor maskine, der trykker en farve af gangen, som påføres med ruller, som rullen med klistermærket passerer, og siden skæres det ud og lakeres. Man kan også med specielle plader lave kontur eller konveks effekter, eller man kan pålægge folier.

digital print til ”små” oplag under 10.000 stk. og offset tryk.


Digitale produkter

 


     
     


 

 

 

Har vi en indkøbsaftale med Stickerland?

Vi har indkøbsaftaler med en række af Danmarks største firmaer. Vi er godt klar over, at du når du arbejder hos IKEA eller Danske Bank, findes der en formel indkøbsafdeling, som du skal handle igennem. Derfor har Stickerland også allerede en lang række specielle rabatter og betingelser. Det kan også være svært at vide, om dit firma har en indkøbsaftale med os eller ej, hvis du kommer fra et stort firma, men det er ikke noget problem.

Bare skriv til os og spørg så finder du hurtigt ud af det uden at skulle kontakte jeres indkøbsafdeling. Vi har aftaler med mange af Danmarks største virksomheder og organisation og måske også med din. Hvis du, din virksomhed eller organisation er interesseret i at oprette en indkøbsaftale med os, så kontakt os enten via tlf. 86 32 7006 eller skriv en e-mail til info@stickerland.dk.

Vi passer godt på vores tilbagevendende kunder, vi gemmer jeres designs for at gøre genbestillingsprocessen nem, og vi har meget fordelagtige priser. Med en indkøbsaftale bliver du taget godt hånd om igennem hele købsprocessen fra design til slutprodukt. Hvis I behøver specielle pakninger eller udsending til forskellige adresser, kan dette nemt imødekommes. Eller hvis I behøver specielle betalings- eller leveringsvilkår, kan vi også lave en aftale om dette.

 

Andre rabataftaler

 

Vi har en stor mængde rabataftaler med grafiske virksomheder og videreforhandlere af vores produkter. Arbejder du på en virksomhed, som sælger relaterede løsninger til andre virksomheder, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om de videreforhandleraftaler, som vi kan tilbyde dig. Vi er meget interesserede i nye samarbejder med reklamebureauer og videreforhandlere både til det danske marked samt det udenlandske.
Klistermærke puljetryk - Til hvis du har god tid


Hvis du har god tid, over 3-4 uger, så kan vi give dig nogle helt unikke priser på alt klistermærke relateret materiale. Vi har nemlig en partnerfabrik i Kina, hvor vi kan lave alt ligefra alm. klistermærer, domede 3D klistermærker, logo tape ruller, wallstickers, salgsklare produkter f.eks. static sticker bøger, salgsark og mere meget mere. Vi har ekspertise i at løse alle slags opgaver indenfor genren, så kontakt os og hør hvordan vi kan løse din opgave. Vi har produktion i Danmark, Holland, Estland og Kina. Så uanset hvornår du skal bruge produktet eller i hvor stort omfang , om det så er millioner af klistermærker, kan vi hjælpe dig.


 

Hjælp til grafisk opsætning - Vi kan hjælpe med alt indenfor det grafiske


Har du et gammelt logo, som du kun har i papirform eller trænger det til at blive pudset lidt af? – uanset hvad så kan vi hjælpe dig hos Stickerland. 
Vi har flere fastansatte grafikere, som gerne vil hjælpe dig med at få dit motiv til at egne sig til tryk eller print på klistermærker.

  • Vi tilbyder forskellige løsninger:
  • Rentegning af gammelt logo ud fra fil
  • Rentegning af logo ud fra indscannet logo
  • Rentegning af gammel t logo som du sender til os og vi scanner
  • Designe et nyt layout eller logo

Vi tager 150 kr. per påbegyndt kvarter. Men bare rolig, vi har mange års erfaring, så langt de fleste opgaver kan laves indenfor 15 min eller max 30 min.


 

 

 

Standard klistermærker

Vores almindelige klistermærker er digitalt trykte CMYK klistermærker. Det betyder, at vi kan lave små oplæg uden den store startomkostning, som man har ved offsettryk. Vi kan bl.a. også lave vores standard klistermærker i guld, sølv, mat guld, mat sølv, metallic flake, neon, selvlysende og aluminiums lignende klistermærker.

Klistermærker på rulle

Ved større ordrer (over10.000 stk.) har vi mulighed for at lave dine klistermærker på rulle. Klistermærker på rulle kan vi lave i mange forskellige materialer, men mest solgt er PP og PE klistermærker. Vi trykker selvølgelig også i Pantone faver. Vi laver en kliche pr. farve, men den har vi regnet ind i den stykpris, vi oplyser dig.

Klistermærker med folietryk

Vi kan også lave etiketter med kontur eller konveks motiv, elementer eller tekst. Vi kan indlægge metalfolier eller bruge specielle typer papir, der giver helt specielle effekter. Vi har utallige former for lim og kan selvfølgelig larkere eller laminere etiketten. Vi kan også lave banderoler eller dobbeltetiketter eller klistermærker. Disse kan f.eks. bruges til at forklare yderligere om produktet, informere om en konkurrence eller lokke kunden ind på en Facebook side.

Inspiration til brug af klistermærker