Pris uden moms |  Pris med moms

Midlertidige tatoveringer

Lav din helt egen tatovering. Du har også mulighed for at få en tekst eller logo på bagsiden.

Antallet du skriver her er per motiv. Så vælger du f.eks. 5 originaler og skriver 100 styk bestiller du i alt 500 styk.

Produktionstype

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Midlertidige tatoveringer

Bestil dine helt egne papirtatoveringer, fake tattoos, vandtatoveringer eller midlertidige tatoveringer. Kært barn har mange navne, men det er de klassiske tatoveringer, som tidligere kunne findes i tyggegummi pakker. Let at påsætte og holder mellem 2 og 5 dage alt efter slid og vask.

 

Prøv vores midlertidige tatoveringer som reklame for en festival, bands, et teaterstykke, en oplysnings kampagne, et nyt produkt eller bare en sjov trend. Vi laver tusinder af tatoveringer om ugen og vi har masser af kunder hvor midlertidige tatoveringer er fast bestandel af en markedsførings kampagne. 

 

Godkendt til brug på huden

Vores farver er godkendt til kosmetisk brug på huden og overholder regler sat af det amerikanske FDA samt EU's standarder sat for kosmetik. Vi har lavet for bl.a. Coca Cola, LEGO og Ben & Jerry's, der alle sætter meget høje krav til indholdet. Du kan læse mere her 

OBS vi fraråder alle at benytte print selv ark til egen printer. Disse farver er IKKE gode for huden og kan være allergifremkaldende. 

 

Noter venligst: Vi skal bruge 3,5mm bleed fra kanten af motivet og ud til kanten på tatoveringer op til 63mm i diameter, og 5mm på alle størrelser over 63mm i diameter. F.eks. kan motivet på en tatovering der måler 50x50mm max måle 43x43mm.

 

 

Prisliste uden moms

Antal 10 25 50 100 250 500 1000

Størrelsen på tatoveringen:

Farvevalg:

Standard bagside?:

Produktionstype ekstra omkostninger

Design hjælp

Loading