Priser uden moms

| Min konto
0,00 DKK (0 varer)

Trykker I altid mig klistermærke i CMYK farver og hvad betyder det?

CMYK er et akronym for grundfarverne Cyan, Magenta, Gul (Yellow) og Sort (Key). Betegnelsen bruges ved firefarvet tryk. Digitale billeder, herunder dem, du forsøger at uploade til dine billedannoncer, er af og til sammensat af en blanding af CMYK. Dvs. vi trykker 4 farvet. Vi trykker altid PDF dokumenter i CMYK! Med mindre andet er aftalt. Vi har mulighed for PANTONE tryk men kun ved større mængder eller ved produktion af specielle klistermærker. 

 

For at være sikker på at du modtager det tryk som du har lavet har de rigtige skrifttyper skal du altid indlejre din font i motivet eller med et andet ord vektorisere / Outline din font. Dette gøres på mange forskellige måder alt efter hvilket program du benytter. I Photoshop hedder funktionen »rasterize layer». Hvis dit program ikke tillader dig at gemme som en vektoriseret fil kan du prøve at åbne din PDF fil på en computer uden den font du har brugt og læg mærke til om der er noget der har ændret sig. Da du kan have en nyere version af CorelDraw, Photoshop eller Illustrator er det som sagt altid vigtigt at du gemmer som en vektoriseret fil.

 

Hvis du vil være 100 % sikker på at dit motiv bliver præcist som du har tiltænkt det på det færdige klistermærke kan du bestille en prøve, men bemærk at dette vil udskyde leveringen. Da vi sender dig en grafisk prøve skal du huske at opgive en e-mail adresse som du tjekker regelmæssigt da vi ikke begynder produktionen før du har godkendt den grafiske prøve. Noter dig at vi som standard ikke kan trykke hvidt. Vi laver hvid tekst ved at farve det resterende motiv på hvid vinyl. Mod en merpris har vi dog mulighed for at trykke hvid på alle farver vinyl - ring og hør mere om netop denne løsning.

 

Ved antal over 10.000 stk. er næsten alting muligt da vi så kan trykke klistermærkerne offset.