Priser uden moms

| Min konto
0,00 DKK (0 varer)

Hvilke typer klistermærkeprodukter kan Stickerland levere?

Du kan købe normale vinyl klistermærker i kvadratiske, rektangulære, runde eller ovale klistermærker i utallige størrelser men også i din helt egen form. Du styrer den måde vi plotter klistermærket ud på via en klippelinje lavet i vektor. Se mere om hvordan du designer et klistermærker her

 

Vi har også både indendørs og udendørs klistermærker. Vi trykker også forskellige former for klistermærker på lidt mere spændende typer vinyl som f.eks. metallic klistermærker, refleks eller selvlysende klistermærker.

Ved ordre over 10.000 stk. kan det betale sig at lave klistermærkerne på rulle de er lavet med offset tryk og hver farve skal laves med en kliche, derfor koster det næsten det samme at lave ét eller 10.000 stk. med denne metode. Her kan vi trykke både i CMYK men også i PANTONE farver. 

 

Som noget relativt nyt laver vi også die cut eller på dansk gennem stansede klistermærker. Det betyder at der ikke er noget bagpapir synligt det er skåret væk sammen med det overskydende vinyl. Det betyder at du kan få et klistermærke skåret i formen som hvad du lyster. Vi kan også lave dem med tekst på bagsiden eller slis så de er nemme at tage af papiret. Vi laver die cut klistermærker fra 100 styk. Ring til os for at høre mere om mulighederne

 

Vi sælger også pakketape, midlertidige tatoveringer, etiketter, labels, papirklistermærker, stof klistermærker, plomberings- og sikkerheds klistermærker, og en del andre klistermærke relaterede produkter.